TV

Card image cap
80 cm

RTVE tenia un programa sobre activitats al medi natural, que es deia "80 cm.", que fa referència a la llargada d'una passa normal quan caminem. Va dedicar un programa a Montserrat en el qual vam escalar la Bimba i van fer una excursió per la regió d'Agulles.

Card image cap
Montserrat, paradís d’escaladors

Una altra cadena de televisió, en aquest cas la xarxa de televisions locals, també ens va escollir per parlar sobre l'escalada a Montserrat. Us deixem l'enllaç.

Card image cap
Barcelone et la Catalogne

La cadena de Televisió francesa France 5 va fer un programa titulat "Echappées belles", que vindria a ser Escapades boniques, o atractives. Amb bon criteri van decidir que Montserrat encaixava en aquesta definició, i ens van contactar per a guiar-los i explicar "batalletes" sobre la muntanya.

Card image cap
Проводник׃ Барселона с Вадимом Галыгиным

També la televisió d'Ucraïna va decidir que el seu programa sobre viatges per Europa havia de fer una aturada a Montserrat, i van contactar amb nosaltres per ajudar-los, en aquest cas, a fer una petita escalada a la regió de Tebes, a partir del minut 27.

Revistes

Card image cap
Entrevista a Cesc Claramunt, director de Guies de muntanya de Montserrat

Una entrevista telefònica que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya - Muntanya ens va fer poc abans de tornar a començar l'activitat després de l'aturada deguda a la pandèmia de la COVID-19.

Card image cap
Escalada al cavall Bernat

Petita ressenya sobre una de les nostres activitats publicada a la revista Descobrir Catalunya, en aquest cas sobre la proposta d'escalar l'agulla del Cavall Bernat.

Radio

Card image cap
A l'abordage

Ràdio Televisió Suïssa, un petit fragment on parlavem una mica de tot sobre Montserrat, però que van acabar interessant-se sobretot pel tema dels ovnis.