A les persones que formem la companyia de Guies de Muntanya de Montserrat ens uneix l’amor per les muntanyes, però especialment per la muntanya de Montserrat. La seva fisonomia fantàstica d’aparença erma i rocallosa ens va atrapar ja fa molts anys, quan tot just començàvem a fer excursionisme o escalada. De fet, Montserrat és una de les mntanyes més singulars i emblemàtiques de Catalunya, i ha tingut sempre una importància cabdal en la història d’aquestes activitats.

Avui en dia la muntanya de Montserrat és un Parc Natural d’altíssim valor, no només natural, sinó també històric i cultural. Tot i que és molt visitat per turistes i amants de la muntanya, amanga molts racons que només es poden descobrir si un està disposat a endinsar-se pels seus camins. A GdM estarem encantats d’acompanyar-vos en la descoberta d’aquesta muntanya tant sorprenent, ja sigui caminant pels seus boscos i corriols, o bé escalant les seves agulles. I ho farem a mb el desig de compartir amb vosaltres el coneixement i el respecte envers un entorn únic i preciós.

Actualment la professió de Guia de Muntanya està regulada a tot el món, a Catalunya pel Decret 56/2003. GdM és una empresa molt rigorosa en aquest sentit, però també en els valors de convivència i respecte cap al medi natural. La nostra formació professional ens perment, sens dubte, transmetre coneixements tècnics, però el nostre anhel és aconseguir també fer pedagogia per a conscienciar als visitants que cal protegir Montserrat per a poder seguir gaudint-ne.

GdM organitza propostes per a tothom i de tots els nivells. Guiatges i cursos d’escalada, d’orientació, banys de bosc, o qualsevol altra activitat relacionada amb el medi natural. I totes aquestes activitats les podem oferir en català, castellà i anglès.

Benvinguts!

Montserrat, vessant nord