Montserrat. Ferrada de les Dames

Ferrata i barranc sec

Posa a prova les teves condicions físiques i psicològiques

L’origen de les vies Ferrades el trobem a les Dolomites, on es van fer aquestes construccions per ajudar les activitats de guerra durant la Primera Guerra Mundial i, per descomptat, poc tenien a veure amb gaudir de la muntanya.

Afortunadament, avui la via ferrata té altres finalitats i, en els darrers anys, s’ha convertit en un dels més populars de tots els anomenats esports extrems.

Montserrat hi ha un itinerari que podríem considerar via ferrata (Ferrata de les Dames). Tot i així, a Catalunya hi ha moltes opcions per triar, des de senzills itineraris d'iniciació fins a les més difícils que posen a prova la nostra condició física i psicológica.

A Guies de Muntanya de Montserrat us acompanyaran al llarg d’aquests itineraris que, gràcies a la seva impressionant bellesa i característiques, us permetran gaudir de les moltes sensacions emocionants generades per aquest terreny vertical, fins fa poc només reservat a escaladors.

D’altra banda, a Montserrat trobem un dels més famosos i llargs itineraris de barranc sec de Catalunya, anomenat el Joc de l’Oca. No us el perdeu!!

Mostrant 1 - 4 de 4

Descens de barrancs sec - El Joc de l'Oca

Barranquisme al cor de Montserrat

Mig dia
Montserrat
Intermig

Les Vies Ferrades d'Andorra

Escala una via ferrada a Andorra, el País del Pirineus.

Mig dia
Pirineus
Intermig

Barcelona Via Ferrata - Cala del Molí

Una increïble via ferrata a la Costa Brava

Mig dia
Altres localitzacions
Avançat

Barcelona Via Ferrata - Canal de les Dames

La única via ferrada de Montserrat. I no ho és del tot....

Mig dia
Montserrat
Avançat